ONZE MENSEN & functies

In België telt Autogrill® 1 500 medewerkers die verschillende functies uitoefenen binnen het domein van Food & Beverage op verschillende netwerken: de Belgische snelwegen, stations & de Brusselse metro en de luchthaven van Brussel. Binnen onze operaties hebben we 4 verschillende functies en bieden we je de kans een carrière uit te bouwen als Manager, Assistant Manager, Teamleader of Medewerker.

Ben je gepassioneerd door de horeca en word je spontaan enthousiast wanneer je aan een job in F&B denkt? Hieronder vind je alvast wat meer informatie over de verschillende functies en welke competenties en kennis je best in huis hebt indien je bij ons aan de slag wil!

Medewerker M/V

Sta jij altijd met de glimlach en een vriendelijk woord klaar? Hou je van contacten met gasten? Het lijkt je wel wat om een ambassadeur van ons bedrijf en onze waarden te zijn? Dan is de functie van Medewerker vast iets voor jou!

Een goede, vlotte en correcte service kunnen bieden aan onze gasten is voor jou een echte passie. Je hebt een verzorgd voorkomen en commerciële flair. Dynamisme, nauwkeurigheid en oog voor detail zijn kenmerkend voor jou. Je werkt graag in teamverband en stelt de tevredenheid van onze gasten centraal.

Om bij ons aan de slag te kunnen als medewerker hoef je geen ervaring te hebben. Wij zorgen er voor dat je de nodige opleiding en ondersteuning krijgt. Niet jouw diploma maar je attitude en persoonlijkheid maken voor ons het verschil!

Teamleader M/V

Zin in een flinke portie verantwoordelijkheden? Je bent een echte coach en je werkt liefst in teamverband? Bovendien heb je een onverbiddellijk oog voor détail en pas je je snel aan aan de omstandigheden van het moment? De functie van teamleader is je dan wellicht op het lijf geschreven!

Tijdens de shift houd je de touwtjes in handen en waak je over de kwaliteit en snelheid van onze service en het gastvrije onthaal van onze gasten. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers hun taken en verantwoordelijkheden kennen en houdt zo de vinger aan de pols op de werkvloer - je vormt de link tussen de werkvloer en het management.

Je bent een starter met feeling voor coaching of je hebt al een eerste ervaring als teamverantwoordelijke op zak maar bovenal is het jouw positieve en enthousiaste houding die ons overtuigt!

Assistent Manager M/V

Heb jij een diploma hotelmanagement op zak of ervaring in retail en verkoop (B2C) met affiniteit voor F&B? Ben je gepassioneerd door people management en gastgerichtheid? Dan is de functie van Assistant Manager misschien een ideale springplak voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden: als rechterhand van de Manager zorg je voor een vlotte dagelijkse werking van de vestiging: je bent een kei in coachen en samen met het team werk je aan het commerciële, operationele en financiële beheer van de uitbating. Daarnaast waak je ook over het naleven van onze hygiëne- en kwaliteitsregels.

Manager M/V

Je bent een ervaren, enthousiasmerende leider en manager die kan bouwen op zijn/haar kennis en ervaring in F&B? Kom dan hier meer te weten over de functie van Manager!

Je bent als drijvende kracht verantwoordelijk voor het kwalitatieve en kwantitatieve beleid. Je stuurt het volledige team aan en zorgt ervoor dat je mooie cijfers en vooropgestelde objectieven kan behalen. Je bent gemotiveerd en gastgerichtheid zit je in het bloed. Je beschikt over uitstekende people skills zodat je team voortdurend groeit en evolueert. Je kan een hoger diploma voorleggen en je talent als manager is meteen duidelijk. Je waakt over de Autogrill® procedures rond veiligheid, hygiëne, kwaliteit etc. om zo een optimale service aan onze gasten te kunnen aanbieden.