FAQ

Hoe ga ik te werk om te solliciteren?

Wanneer je bovenaan klikt op het menu-item 'Jobpagina' kom je terecht op een pagina waar je alle openstaande vacatures kan raadplegen. Wanneer je doorklikt op een bepaalde vacature zie je een beschrijving ervan. Onderaan kan je klikken op 'Nu solliciteren'. Indien je hier voor de eerste keer solliciteert, dan maak je een login en paswoord aan via de knop 'Login aanmaken' onderaan het loginscherm. Als je al eerder gesolliciteerd hebt, dan kan je gewoon inloggen met je vroegere logingegevens.

Na het inloggen kom je terecht op een gepersonaliseerde pagina waarin je jouw sollicitatie moet bevestigen en je gegevens moet invullen of updaten. Van zodra je alles bewaart, komen je gegevens terecht in de database. Na jouw sollicitatie ontvang je van ons een e-mail als bevestiging dat we alles in goede orde hebben ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je gegevens worden bewaard in een database die ter beschikking staat van het bedrijf waarvoor je gesolliciteerd hebt. Het is zo dat geen enkel ander bedrijf jouw gegevens kan inkijken en dat het geen gedeelde database betreft. Jouw data worden strikt vertrouwelijk behandeld volgens de wet van de privacy.

Kan ik mijn gegevens nog aanpassen eenmaal ik een login heb?

Eenmaal je een login hebt, kan je alles beheren rond je persoonlijke gegevens. Je kan op elk moment van de dag aan jouw persoonlijke gegevens om deze te wijzigen. Vergeet echter niet de wijzigingen te bewaren.

Kan ik voor meerdere jobs solliciteren?

Je kan zonder problemen solliciteren voor verschillende jobs. Als je op een specifieke vacature komt, klik je gewoon op 'Nu solliciteren' en je wordt verder doorgestuurd naar de loginpagina. Daar vul je jouw logingegevens in.

Eénmaal je ingelogd bent met jouw gebruikersnaam en paswoord kom je op een persoonlijke pagina terecht. Op deze pagina kan je alles rond jouw vorige en huidige sollicitatie zien en kan je ook jouw gegevens beheren en updaten.

We raden je aan om enkel te solliciteren voor die vacatures waarvoor je denkt een goede kandidaat te zijn.

Wat moet ik doen als ik mijn paswoord vergeten ben?

Indien je je paswoord vergeten bent, klik je op het item 'Paswoord vergeten?' onder het loginvak op de loginpagina. Je komt dan terecht op een pagina waar je jouw emailadres (waarmee je gesolliciteerd hebt) moet invullen en verzenden. Even later vind je jouw login en paswoord terug in de mailbox van het eerder ingegeven emailadres.