Terug naar blog

"Voor mij betekent Autogrill teamwork, transparantie en eerlijkheid!"

Ik ben Nanzy, assistent manager van de Sapore (Italiaanse bar) op Brussels Airport.

Ik werk al 4 jaar bij Autogrill en heb er al een hele weg opzitten. Nadat ik via een jobbeurs gesolliciteerd had, ging alles heel snel. Ik mocht al meteen op gesprek en amper 10 dagen later stond ik op de werkvloer als teamleader bij de Délifrance! Door de transparante en vlotte sollicitatieprocedure voelde ik mij meteen thuis en dit is sindsdien niet meer veranderd.

Ik werk heel graag bij Autogrill omdat ik veel kansen krijg om mezelf te ontwikkelen. Zo heb ik al heel veel verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan in verschillende uitbatingen. Toen de Sapore opende op Brussels Airport heb ik de kans gekregen een nieuwe uitbating te leiden, waar ik enorm veel uit geleerd heb. Dit is een kans die niet veel mensen op hun werk zullen krijgen. Het zorgt ervoor dat mijn job zeer boeiend en gevarieerd blijft. Bovendien wordt er echt naar mij geluisterd en rekening gehouden met wat ik graag wil en hoe ik mijn sterktes het best kan inzetten. Ook hier ervaar ik de transparantie: er wordt over alles open gecommuniceerd.

Ik werk graag in team, waardoor ik hier zeker op mijn plaats zit. Ik heb heel leuke collega’s die appreciëren wat ik doe. We steunen, motiveren en helpen elkaar en er is altijd ruimte om eens te lachen.

Kortom, voor mij betekent Autogrill teamwork, transparantie en eerlijkheid!