Terug naar blog

"Je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen!"

Op 24 maart 2015 is in Brussels Airport de Connector building, dat de terminal met pier A verbindt, opengegaan. Hier zijn twee nieuwe Autogrill vestigingen geopend, de BLEND in (coffee and cocktail bar) en de Black Pearls (seafood restaurant). Dit maakt dat veel medewerkers een nieuwe kans krijgen en er ook  nieuwe jobs gecreëerd werden.  

Eén van hen is Matthias, zaalmedewerker bij de nieuwe BLEND in op Brussels Airport. Hij vindt het heel spannend om in een nieuwe vestiging én nieuw gebouw te werken. We laten hem hier aan het woord. 

Ik ben Matthias, zaalmedewerker bij BLEND in op Brussels Airport.

Ik werk nog maar 5 maanden bij Autogrill, maar heb al op veel verschillende dingen mogen doen. Er staat mij altijd een nieuwe uitdaging te wachten. Zo is net de Connector building, dat de terminal met pier A verbindt, opengegaan. Hier zullen twee nieuwe vestigingen openen, waaronder de BLEND in. Het is heel spannend om in een nieuwe vestiging én nieuw gebouw te werken. Ook heb ik hiervoor specifieke opleidingen mogen volgen. Dit is één van de dingen dat ik zo leuk vind aan Autogrill: je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Ook is er echt ruimte voor iedereen zijn ideeën en mening, wat het heel leuk maakt om te werken. Dit zorgt ook voor een leuke sfeer tussen de collega’s, wat we met veel plezier doorgeven aan de klant. Ik haal er dan ook enorm veel voldoening uit als iedere klant met een glimlach buiten gaat. Ik werk heel graag met een flexibel uurrooster, zo kan ik het gemakkelijk combineren met mijn privéleven, ook dat aspect vind ik hier terug.

Ik zou daarom anderen een job bij Autogrill zeker aanraden!