Terug naar blog

"Ik werk al 10 jaar bij Autogrill, maar toch is elke dag anders en weer opnieuw een uitdaging!"

Ik ben Sven, Assistent Manager bij de Loft op Brussels Airport.

Ik werk al 10 jaar bij Autogrill, maar toch is elke dag anders en weer opnieuw een uitdaging. Mijn functie als assistent brengt dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee. Dit maakt mijn werk zeer boeiend. Elke dag zie ik andere mensen en doe ik andere dingen. Ik hou niet van routine, maar van flexibiliteit en uitdagingen,  waardoor mijn job mij op het lijf geschreven is.

Ik werk graag bij Autogrill doordat het een groot bedrijf is waar je zeer veel kansen krijgt. Ik heb het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt en dat ik ook de ruimte krijg om mij te ontwikkelen.Ook werk ik met zeer veel culturen samen, waar ik ook veel uit leer en veel voldoening uit haal. Communicatie met mijn medewerkers is dan ook zeer belangrijk. Ik werk heel graag in team en vind het ook leuk om met veel mensen in contact te komen en samen te werken. Ook met mijn collega’s assistenten heb ik een zeer goede band. Er heerst een heel leuke sfeer op ons bureau en het is heel tof om op deze manier te werken. Zo staan we soms met z’n allen vol bewondering door het raam in onze bureau te kijken, wanneer de panda’s voor Pairi Daiza of Airforce 1 op de landingsbaan te zien zijn. Het is eens iets anders!

Uit de vele leuke momenten is mijn persoonlijk hoogtepunt de dag dat ik assistent manager geworden ben. Ik werkte hiervoor al 1 jaar als teamleader in de sportsbar. Ik was heel blij dat ze mij de kans gegeven hebben om mij verder te ontwikkelen.

Een andere leuke gebeurtenis was de competitie Stella Artois Belgian Draught Masters vorig jaar. Dit is een biertapwedstrijd waaraan ik deelgenomen heb. We kregen eerst een tapopleiding waarna de eerste ronde voor Brussel en Vlaams-Brabant op Brussels Airport volgde. Hier eindigde ik derde, waardoor ik naar de volgende ronde, het Belgisch kampioenschap, in Leuven mocht. Uiteindelijk ben ik twaalfde geëindigd. Ik ben een echte bierliefhebber, dus voor mij was dit super ervaring! Ik doe dit jaar dan ook opnieuw mee en vind het heel leuk dat Autogrill deze ervaringen steunt en mij deze kans geeft. De winnaar mag namelijk over heel de wereld tapopleidingen gaan geven.

Wil je ook een gevarieerde en uitdagende job zoals de mijne? Kijk dan zeker eens naar onze vacatures

 

Sven